SØR-AURDAL REGNSKAP blir REGNSKAP & REVISJON VALDRES!

Tidligere Sør-Aurdal Regnskap AS har i det siste gjennomgått spennende endringer og har nå fra 4. mars d.å. endret navn til REGNSKAP & REVISJON VALDRES AS.

24. februar d.å. mottok vi godkjenning som revisjonsselskap fra Finanstilsynet. Dermed kan vi tilby et komplett tjenestespekter innenfor regnskap, revisjon/attestasjon og relatert rådgivning.

Selskapet har en lang og interessant historie preget av vekst og utvikling og vil ved utgangen av 2014 ha 17 ansatte. Staben består av revisorer, regnskapsførere og medarbeidere med forskjelligartet erfaringsbakgrunn. Daglig leder Asle Ivar Klemmetsrud er statsautorisert revisor med erfaring fra Deloitte i Oslo. Stig Rune Framnes er nylig ansatt med ansvar for oppbygging av selskapets revisjonsportefølje. Framnes er også statsautorisert revisor, han med erfaring fra PwC i Drammen og på Gol.

Hovedkontoret er på Bagn i Valdres og kundeporteføljen på ca. 450 kunder av forskjellig størrelse. I antall befinner mange kunder seg i segmentet for landbruk og små enkeltpersonforetak. Likevel kommer brorparten av omsetningen fra forretningssegmentet, hvor de største kundene er konsern med omsetning på mer enn mnok 70.

Som følge av vår godkjenning som revisjonsselskap med påfølgende navneendring til Regnskap & Revisjon Valdres AS er vi nå i posisjon til å utvide kundegrunnlaget vårt med nye og spennende tjenester.  

Vi ønsker å være et tydelig lokalt alternativ, uten geografiske begrensninger, der vårt nye navn ivaretar vårt totale tjenestetilbud. Ordet Valdres har vi valgt å ta med i navnet av flere årsaker. En grunn er selvfølgelig vår geografiske lokasjon. Samtidig forbinder vi flere positive assosiasjoner med Valdres som vi kan identifisere oss med.