Ikke betal faktura fra HMS Kontroll

Ikke betal lokkefaktura fra HMS Kontroll.

En kunde av oss fikk en merkelig faktura uten fakturanummer, og selskapet var ikke registrert for mva- selv om de krevde inne dette på sin faktura. Etter nærmere undersøkelse ser vi at NHO også advarer mot dette selskapet.

NHO skriver: "Giroen er ikke en regning mottakeren må betale, men et tilbud om å betale. Giroen inneholder ingen betalingsfrist, men en «reg. frist» der man normalt finner informasjon om betalingsfrist.

NHO Reiseliv oppfordrer medlemmer til ikke å betale og kaste «fakturaen». 

Firmaet som sendte giro til NHO Reiselivs medlemsbedrift, har organisasjonsnummer 917 877 033 og foretaksnavnet Hokstad Marketing & Solutions i Brønnøysundsregistrene. Det er et enkeltmannsforetak som er registrert i Trondheim og eid av Joakim Hokstad. Firmaet er oppført i bransjekategori mediebyrå, reklamebyrå, medieformidlingstjenester."

 

Foto: NHO Reiseliv/ https://www.nhoreiseliv.no/nyheter/2018/advarer-mot-firma/