"Bilag i skyen" - les om oss i avisa Valdres

I Avisa Valders kan du nå lese om en bransje i endring og vår arbeidshverdag i Regnskap & Revisjon Valdres AS. 

NETTSKY: De ansatte i Regnskap & Revisjon Valdres AS illustrerer at bilagene nå lagres i nettskyen. Silje Langerud Skaro Dokken (f.v.), Elisabeth Sukke, Asle Ivar Klemmetsrud, Turid Auren Klemmetsrud, Arne Leite, Magnhild Huseby Bolstad, Odd Arne Klemmetsrud, Ingvild Vidste Framnes, Solveig Dokkebakke, Bente Brenden, Tommy Bjørke og  Anne Britt Strande. Inger Olea Digene og Geir Osvald Storengen var ikke til stede da bildet ble tatt.

Foto: Rune Larheim

- Vi forsøker å være i forsete og hjelpe kundene med nye løsninger, det er uante muligheter. Noen syns det er veldig spennende og kaster seg på, mens andre trenger mer tid. Vi er klar over at ikke alle er klare for de nye løsningene og tilpasser derfor tjenesten til hver kunde. Nettsky er et skremmende ord for mange. Samfunnet endrer seg og vår rolle er endret, nye EU direktiver og nye formater i forhold til rapportering til staten gjør at vi må følge med i utviklingen, sier daglig leder Asle Ivar Klemmetsrud. Det er mye spennende som skjer innen regnskapsyrket, i fremtiden skal man for eksempel kunne utføre elektronisk bokettersyn, legger han til.

Les hele artikkelen her