Nå kan du sende betalingsvarsel fra MinSide

For brukere av Duett MinSide er det nå mulig å sende betalingsvarsel direkte fra MinSide. Forfalte fakturaer varsles på fremsiden av MinSide, oppe i venstre hjørnet. Varselet ser ut som på bildet nedenfor.

 

MS

 

For å sende betalingsvarsel, må du gjøre følgende:

Gå til Inntekter - Faktura - Send betalingspåminnelse.

Her vil man få en oversikt over alle forfalte fakturaer. Huk av for alle fakturaer du ønsker å sende betalingspåminnelse på. Trykk deretter på ‘’Send betalingspåminnelse pr e-post’’, dersom du ønsker å sende påminnelse per e-post. Her kan du også velge å sende betalingspåminnelse pr SMS hvis ønskelig. Dette forutsetter at kunden ligger inne med et telefonnummer. Telefonnummer kan legges inn under Inntekter - Kunde - Rediger kunde.  Du kan også velge ‘’Avtalt betalingsutsettelse med kunde’’ hvis dette er tilfellet.

Merk at antall forfalte fakturaer kun vises på framsiden for de som benytter seg av OCR. Dette forde de automatisk leser inn innbetalinger. Øvrige kan likevel sende ut betalingspåminnelser. Ønsker du OCR, ta kontakt med din kundebehandler.