Regnskap og Revisjon Valdres tar ECIT til Valdres

Vi er glade for å endelig få slippe nyheten om at Regnskap og Revisjon Valdres har blitt en del av ECIT familien. ECIT - Economics & IT - er et økonomi- og IT-hus med lokalkontorer over 65 steder i Norden, England og Serbia med til sammen over 1300 ansatte. 

 

Hva betyr dette for deg som kunde?  

Vi har blitt en del av et stort fagmiljø og vil kunne tilby veiledning innenfor enda flere områder. ECIT har fageksperter innen blant annet IT, forretningsløsninger, inkasso, markedsføring, skattefunn og juridiske tjenester. Snakk med din kundekontakt om du vil settes i kontakt med noen av våre kollegaer om disse temaene.  

ECIT vil hjelpe oss med å fortsatt ligge langt fremme teknologisk i en regnskapsbransje i kraftig endring. Teknologisk utvikling har lenge vært et sterkt fokus hos oss i RRV og nå får vi god støtte til å fortsette utviklingen, til fordel for våre kunder. 

Sammen blir vi blir mindre sårbare. Den siste tiden har vi blitt påminnet om at mange ting kan endre seg raskt. Koronakrisen har utfordret måten vi jobber på og hvordan vi samhandler, både internt og med kunder. Sammen med ECIT Veiby Akonto på Hønefoss, som vi samarbeider aller tettest med, er vi nærmere 60 kollegaer. Gjennom koronakrisen har vi i fellesskap hatt en faggruppe som har bidratt faglig både internt og eksternt. Gruppen deltok allerede i testing av søknadsportalen for kontantstøtte, så vi var i svært god posisjon for å hjelpe og veilede kunder veldig tidlig. 

 

Noen ting endrer seg ikke 

Selv om vi nå har blitt med i et større fagmiljø er vi fortsatt helt lokale. Dere vil treffe de samme menneskene som før på de samme kontorene. Vi vil ha den sammen lokale styringen og verken servicenivå eller priser vil bli endret. 

 

Vi gleder oss til å kunne tilby enda bedre tjenester til deg som kunde sammen med resten av ECIT! Du kan lese mer om ECIT her: https://www.ecit.com/no/. 

Du kan finne mange gode råd på ECITs blogg. Det er laget flere nyttige fagressurser og bloggartikler som publiseres der. Disse kan du finne her: https://www.ecit.com/no/enklere-a-drive-selskap/ eller her https://blog.ecit.com/no.

 

Les gjerne saken i Avisa Valdres her (bak betalingsmur). 

 

Dersom du har spørsmål, står vi som alltid klare til å hjelpe deg.